perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Takapihan leikkipaikka.


Viime syksynä tosiaan tehtiin polku leikkipaikalle ja leikkipaikan hiekkalaatikon paikka valmiiksi. Oikealle puolelle tulevan lautapintaisen oleskelualueen pohja täytyy vielä kaivaa. Se tasoitettiin tässä vaiheessa muun maanpinnan kanssa samalle tasolle, koska ajatuksena on saada ensin tehtyä talon läheisyyteen oleskeluterassi. Lisäksi istutukset ja kiveyksen latominen vaatii paljon aikaa, että luultavasti leikkipaikan viimeistely siirtyy ensivuoden kesään.

Polun hiekan alle laitettiin suodatinkangasta estämään mullan ja hiekan sekoittumista. Suodatinkangas vähän pilkottaa kuvassa.

Ainakin jos tytön kommenttia kysyy tulevan leikkipaikan sijainnista, viime syksynä oltiin oikein tyytyväisiä hiekkakasaan.


Takapihan maisemasta tykkäämme kaikki ja erityisesti siitä, ettei sinne tule ketään naapuria, vaan suoalue jää nykyiselleen. Vaikka se ei mikään järvimaisema olekaan, siinä vaihtuu hienosti eri vuodenaikojen sävyt. Meidän tontin ja suoalueen väliin on kaivettu oja ja täytyy toivoa ettei suoalue liiaksi kuivu. Oli tosi mukava katella valkoisenaan hillan kukista olevaa suota. Ei siis ole pitkä matka hillaan..

2 kommenttia:

Scilla kirjoitti...

Voi hitsi, suo takapihalla. Ihanat näkymät, vaikka joku saattaisi ajatella toisin. Minä tykkään ainakin hurjasti suomaisemista.

mary kirjoitti...

Joo. Tupasvillan kukinta-aikana suot on kauneimmillaan. Tosin suolla kulkeminen ei ole mukavinta puuhaa..