sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Keväinen vilkutus kaikille (")/

Käytiin heittelemässä lunta taas paikasta toiseen :(
Kevät ei kun ei saavu tänne milloinkaan..Jouluvalot vieläkin pajukartioissa, koska johto on vieläkin jään alla eikä niitä saa irti pois. Heiteltiin lunta ajotielle, mistä se on jo sulanut pois, että sulaisi nopeammin.


Mealla taas lumileikit jatkuu, se ei oo millänkään vaikka lunta riittääkin.Lauantaina päivä oli kaunis ja takapihalla (ilmansuunta: etelä-länsi) oli jo mukava oleskella, vaikka lumiraja on vetäytynyt vain parin metrin päähän talosta. Terassilaudat odottelee kuvassa taustalla asennusta. Terassista on aateltu tehdä ainakin kaksitasoinen, kaiteeton, suorakaiteen muotoinen.

Lähetin tarjouspyynnön A-Betonille pihakiveyksestä ja muurikivistä. Olipas se hankala miettiä paljonko mitäkin kiveä tulee, koska pihaan olen tosiaan aatellu kolmea eri kiveä. Saa nähä mitä siitä tulee..

2 kommenttia:

Puutarhan rouva kirjoitti...

Kovasti näyttää olevan teillä vielä lunta. Miten se tuntuukin, että juuri tässä vaiheessa kevättä odotus alkaa olla kaikkein sietämättömintä. Toivottavasti aurinko tekee teilläkin päin pian tehtävänsä ja pääsette möyrimään! :)

Seuraan mielenkiinnolla kiveysjuttujanne, meillä kun kiveykset on vuorossa vasta muutaman vuoden päästä kunhan kaupunki saa tielle asfaltin.

Aurinkoista viikon alkua!

mary kirjoitti...

Joo. Luvassa kivenpyörittäjän pihatyömaata ensi kesänä. Onhan siinä latomista, näin ens alkuun se satakunta neliötä plus muut pinnoitteet (polut).