torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Kylvöksiä.

Mean kanssa kylvettiin kesäkukkia. Ollaan vähän mattimyöhäisiä, mutta niin tuntuu olevan tuo Neiti Kevätkin.Mea valitsi kaupasta auringonkukkia. Minä valitsin jäljellä olevasta valikoimasta pioniunikkoa, punakosmosta, kanariankrassia sekä kesäharsoa.

Siemenet kylvettiin suoraan turveruukkuihin, joista sitten tarpeen mukaan siirrän niitä toisiin turveruukkuihin. Nämä on kätevät, koska maatuvat, eikä tule liikaa roskaa.

Turveruukut pääsivät Ikea-ostokseen, joka testataan nyt. Eli minikasvihuoneeseen. Ovea siinä tosin ei ole, vaan kulku tapahtuu katon kautta.Edit: Lähetin tänään toisen emailin a-betonille pihakivitarjouspyynnöstä. Laitoin viestin neljälle myyntisihteerille. Että on se kumma jos ei joku ehdi vastata. Vielä en kirjoittanut että siirryn kohta Lemminkäisen tuoteluettelon pariin..

5 kommenttia:

MissTii kirjoitti...

Hei, tuo Ikean kasvari vaikuttaakin aika kivalta! Onkos se kuinka tilava? Yksi turveruukku on kai n. 10x10cm... hmm... jos joskus sielläpäin liikun voisin hankkia kokeeksi, on paljon kivemman näköinen kuin muoviset laatikot meillä. Vaikka onhan nekin käytännöllisiä, ja edullisia kaiken lisäksi.

Onnea uusille kylvöksille :D Mulla ainakin auringonkukat iti tosi nopeasti. Kosmoskukkaa ajattelin kokeilla idättää kesemmällä vasta.

mary kirjoitti...

Koko on 20x50 cm, korkeus korkeimmalta kohdalta 22 cm eli tosi hyvän kokoinen. Turveruukut on noin 8 senttisiä. Eikä tuo muistaakseni kallis ollut. Tarttui vaan käteen toissa kesänä. Puuosat olisin halunnut maalata valkoisiksi, mutta lasit sotkeutuu pahasti.

Seurataan kylvöstemme kehitystä :)

mary kirjoitti...

Huhuu.. täällä kummittelee. Viesti katosi jonnekin.
Eli tuo kasvihuone on 20x50cm, korkeutta korkeimmalta kohdalta on 22 senttiä. Eikä muistaakseni kallis ollut, tarttui toissa kesänä ostoskärryn jalkaan ja raahautui kassalle. Aattelin maalata puuosat valkoisiksi, mutta lasit sotkeutuu.

Tarkkaillaampa kylvöksiemme kehitystä :)

mary kirjoitti...

Hei. Ilmestyihän se tuohon. Huhuu..

MissTii kirjoitti...

Hih, blogiavaruus on arvaamaton ;)Juuri tuon kokoiselle minikasvarille olisikin käyttöä.

Kummaa on tosiaan, jos eivät ehdi edes yhteyttä ottaa a-betonilta. Kevät on niin kuumaa sesonkia, sen saa tuta töissäkin, kun uusia tarjouspyyntöjä satelee erilaisista pihakunnostustöistä. Hyvä että näin, eikä toisinpäin =)

Oletko kokeillut soittaa betonifirman ihmisille? Jos ei muu auta, laita sähköpostin otsikoksi todentuntuinen uhkaus siirtyä toisen yrityksen asiakkaaksi :D Ja jos sekään ei tunnu tehoavan, heidän sähköpostinsa ovat VARMASTI epäkunnossa :)