keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Lumen alta paljastuu..


Meillä lumi senkus sulaa. Etupihalla luiska on jo paljaana, alatasanteella on parin sentin paksuudelta lunta. Samaten eteläpääty on sulana.


Takapihalla on vielä lunta sekä kuravelliä.. Oikein herkullista sotkua tytölle leikkiä. Tänään lämpöasteita oli varjossa +14 ja lämpömittariin on jäänyt lukema +22.9. Hienoa.

Kun lumet sulaa, paljastuu lumien alta yhtä sun toista, mikä on jäänyt syksyllä korjaamatta.


Puupino metsän laidassa, muovipressuja, sekä naulaisia laudanpätkiä, jotka odottaa pihagrilliin pääsyä. Oikealla olevassa kuvassa kivet, jotka sain pelastettua talteen talon alta. Ei niitä järin paljon ole ja paljon tarvittaisiin.

Ikävä kyllä joudumme kohta kantopuuhiin.Valtava tiilikasa keittiön ikkunan eestä joutaa pois terassin alta. Terassia ollaan suunniteltu rakennella vapun jälkeisenä viikonloppuna. Piipun ylijäämätiilistä ollaan suunniteltu ulkogrilliä tontin takalaidalle.

Valokatoksella katettua osuutta tulee talon nurkalta oven vasemmalle puolen. Olohuoneen korkeiden ikkunoiden osuudelta terassi tulee ilman katosta. Kaiteita emme halua.

2 kommenttia:

mammaliini kirjoitti...

onpas teillä vielä lunta :O. vaikka just jostain luin, että kevät on lapissa aikaisessa tänä vuonna :D.

mary kirjoitti...

Aikaisessa?? Ei tosiaan. Viime kevät oli suotuisa kun meillä oli talossa melkein kattotuolit päällä kun aloitus oli maaliskuun alussa.