keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

Lunta tulvillaan..

Meille tuli talvi taas. Heiteltiin kalkkia ympäriinsä. Silmiin, suuhun ja sieraimiin, muunmuassa. Onneksi tuuli oli vaimentunut eilisestä ja kun urakka saatiin päätökseen alkoi pikkusen sataa. Huomenna haen lannoitetta ja heitellään se samantien kalkin perään. Viikonloppuna miehen isä tulee jyrsimen kanssa kääntämään maan. Siitä seuraakin vain tasoitusta tasoituksen perään. Melko muhkurainen on meidän tontti vielä takaosasta. Samaten muutamasta paikasta on vielä kovin märän tuntuinen. Hiekkaa täytyy kärrätä sinne siis.

Ensimmäinen sadevesisysteemihässäkkäkin on saatu (kiitos miehen) maan sisälle. Naapuriin tulee kone ensiviikolla, jolloin pyydämme että se aukaisisi yhden kulman. Juuri yllä olevassa kuvassa olevan kulman, koska leikkausta siinä täytyisi tehdä hirmusti käsivoimin.
Vaatteet, jotka kuvassa on päällä on oikeesti niinku mustat tuulihousut ja taivaan sininen takki. Hiuksetkin harmaantui ihan. Hengityssuojain oli oikeaoppisesti kasvoilla.

3 kommenttia:

Pikku-koo kirjoitti...

Mitäs Tintti tykkäsi kalkista?

mary kirjoitti...

Tintti pysyi sisällä kummastellen meidän touhuja. Eihän sitä olisi edes erottanut tuolta värinsä takia. Ja Mea oppi avaamaan ikkunaluukun ja aukasi sitä vähän väliä niin että puolet kalkeista meni sisälle.

Maurelita kirjoitti...

Voi juku mikä työmaa !

*nostelee hattua*