maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Puuhailua? vai raakaa työntekoa?


Tältä näyttää etupihalla. Eli viikonloppuna poistettiin miljoona tai tsiljoona pään kokoista ja pienempää kiveä ja tasoitettiin hiekkapintaa. Sitten "lätkättiin" se tai mies lätkäsi. Siitä tuli hyvä. Kasteltiin hiekkaa hieman niin tiivistyi paremmin. Nyt sitten pitäisi tilata asennushiekkaa ja soraa, koska piha on hieman kuopalla ennen tiehen yhtymistä. Niille kasoille on raivattu tilaa ja lisäksi pihalle pitäisi keskiviikkona mahtua 20 !!! lavallista pihakiviä. Kivaa. Tekemisen puutetta ei ainakaan helatorstaina synny.

Etupuolen multapinnan oon jyränny, viskonu heinänsiemenet sinne ja tänne ja nyt ootellaan innolla tulosta syntyväksi. Ostettiin hauska sadetin. Se on uutta mallia ja sädettä riittää muistaakseni 15 asteesta 360 asteeseen. Tuossa alakuvassa se sadettaa paraikaa. (asuntovaunu on naapurien, jotka rakentavat takana näkyvälle tontille).

Mies sai toisen osan männyistä pilkottua polttopuiksi. Niistä syntyi hauska "aita". Toinen samanlainen määrä vielä odottaa. Tontin ainoa, ISO kiviraukka on vielä jotenkin aika yksinäisen näköinen..

Niin ja maalasin vielä autokatoksen katon, rautapylväät ja seinänkin viikonloppuna sekä aloin kaivaa oleskelualueen sydämen puolikasta maahan. Siihen teemme pinnoitteen kivestä.

HUOM! Katso myös alempi päivitys.

1 kommentti:

sedan kirjoitti...

great finnish activity