maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Onneksi keskiyölläkin näkee puuhailla!

Mikä tuo on?
Kello on noin 23:30.
Sehän on AURINKO!

Me otetaan etelän kasvukausi kiinni, kun meillä paistaa aurinko yötä päivää.

Huom! Älä huomioi tuota epämääräistä lautakasaa tuon ruman pressun alla. Siihen nousee (toivottavasti pian) puuvarasto.

Kaikki päivityksen kuvat on otettu lähes keskiyöllä sateen jälkeen.

-------------------------------------------

Meillä kasvaa kohta viidakko. Nurmikko rehottaa kuin viimeistä päivää, etupihalla hieman niukemmin. Ruohonleikkuria siis lähtevät huomenna ostamaan he.

Takapihan grilli-/oleskelupaikka on saamassa kiveystä pintaansa. Käytän vanhat uni-/S-kivet sopivin välein antamaan väriä. Eteläpuolella rinteessä vuorimännyt tykkäävät uudesta elinpaikastaan. Kivipuro on saanut kulkuväylän viereen ah_niin_muodikkaan kattotiilireunuksen. Rikkoutuneita kattotiiliä oli kiva naputella ja purkaa työstressiään siihen. Ormaxin tummanharmaa tiilimurska sopii hyvin hiilenmustan kuorikatteen kanssa (jota täytyy lisää hankkia).

Muurikiveys sai portaat. Toiset portaat tulee vielä talon nurkalle. Kivipuro on valmis etupihalla, hieman kesken seuraavien portaiden läheltä. Kiviä jäi niin paljon, että talon reunus sai osittain kivireunuksen, jota näkyy hieman tuossa porraskuvassa. Etupihan laatoitus on valmis ja odottaa asfalttia. Heinäkuussa saapuvat asfalttimiehet. Vielä noin 40-50 neliötä laatoitettava.

Ystäviltä keväällä saadut neljä ruusupensasta kukkivat. Sentään jokin on kukassa. Myös koivuangervot, riippahernepuut, sammalleimut ja arovuokko kukkivat.

4 kommenttia:

Pikku-koo kirjoitti...

Voi, kaikki näyttää nyt jo niin vihreältä, vasta oli pelkkää hiekkaa ja multaa ja suunnitelmia. =)

mary kirjoitti...

Kaikki on jo vihreää. Paitsi penkeissä näkyy vielä liikaa multaa. Ja Tintti käy vähän väliä istumassa kivikkokasvieni päällä ja irrottaa ne samalla.

Maurelita kirjoitti...

Upeaa miten siellä edistyy hommat ! Olen aivan ällikällä, tosiaan hiljattain kurkistelin ja oli alkutekijöissään. Siellä pohjoisessa on jotain taikaa...

=)

mary kirjoitti...

On täällä taikaakin, mutta taitaa olla vaan liian ahkera tekijä..