tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Projektikuulumisia.

Käytiin kotipuolessa viime viikonloppuna. Sieltä sain kaksi valtavaa, syliin mahtumatonta kuunliljapehkoa. Hajotin ne puukolla hinkaten ja toisesta sain kymmenen alkua ja toisesta 12 alkua! Lisäksi sain kivikkokasveja. Säästin varmaan 300 euroa. Miten kalliita taimet ovatkaan!

Olen siistinyt talon reunustaa ja siinä kulkevaa hiekkapintaista polkua. Talon kivijalan viereen olen asetellu samaista kiveä mitä on kivipurossakin. Sitä nähkääs riittää. Nyt on melko siisti käytävä. Se tampataan vielä ja tilataan jossain vaiheessa kivituhka. Olishan kiveys hieno, mutta liian kallis. Älyttömän hidasta tuo siistiminen.

Pihakiveystä jatketaan juhannuksena. Meillä loppui hiekka ja saadaan hakea sitä ilmatteeksi peräkärryillä tuolta hiekkakuopalta. Tosin itse täytyy lapioida kyytiin se. Ollaan varmaan jo tarpeeksi tilattu hiekkaa, että nyt sitä saadaan jo ilmaiseksi hakea. Asfalttia alkavat laittaa heinäkuussa tielle ja laitatetaan tuohon kiveyksen jatkoksi sitä, niin ei ole sitten kolmea eri materiaalia pihatiessä; asfalttia, soraa ja kiveystä.

Muutenkin juhannuksena täytyy siivoilla tonttia ja polttaa pahvijätettä ja pyytää appiukko moottorisahailemaan jätelautaa. Samaten sisätilatkin vaatisivat pian laittajaansa. Eli meidän kuistilta puuttuu vielä seinäpaneeli kahdesta seinästä. Niille pitäisi laittaa koolauspuut.

Ensi viikolla sitten olisi ajatus laittaa saumaushiekka ja lätkätä kivet, niin saa autotkin niille kuuluvaan paikkaan.

Ei kommentteja: