sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella?

No, EI OLE!!

Katsokaa, meillä vihertää etupihalla.Viikonloppu on taas huhkittu pihalla. Etupihan kiveys on taas edistynyt, auton leveydeltä on valmista. Lisäksi autokatoksen sivustaan tehtiin alustavasti semmonen puolitoista metrin levyinen kiveyskaistale. Sitten kun puuvarasto on tehty, näkee kuinka leveästi kiveystä laitetaan tuohon kohtaan.Yllä uusittu kiveys muurikiveyksen eteen (nyt lasku ei ole niin jyrkkä) sekä autokatoksen reunustan kiveystä.

Muurikiveyksen edusta sai polun eli siihen laitettiin noppakivet ja isot neliökivet. Näin nurmikko ei kulu kun istutuksia hoitelee ja samalla muurikiveyksestä tuli jotenkin viimeistellympi.


Tarkkasilmäiset huomaa että istutuksiakin on tehty. Ei käyty vielä Torniolaakson taimitarhalla, vaan paikallisella. Ostin koivuangervoa, kääpiövuorimäntyä sekä kalliotuhkapensasta. Oikealla oleva kuva on siis talon eteläseinustalta, jossa kivipuro on vielä aivan kesken. Musta johto maassa kertoo että siihen pitäisi pylväsvalaisimen tökätä.

Terassi valmistui kansilaudoituksen osalta. Vähän autiolta näyttää vielä kun ruoho ei viheriöi eikä perennapenkit ole valmiita. Lopuista muurikivestä tekaisin terassin edustalle tämmösen "korotetun" penkin, johon tulee se mun vesiaihe ja pylväsvalaisin sekä perennoja.


Niin, ja kauheesti romua ja sotkua vielä ympäristössä.. sekä puoliksi sormikin kuvassa.

Tästä lähdettiin ja tähän on tähän mennessä päästy. Vielä puuttuu valokatos osasta terassia.


2.Toukokuuta ja 4.kesäkuuta.

4 kommenttia:

MissTii kirjoitti...

Oi vitsi! Olen äimänä. Vautsi mikä piha teille tulee :)

mary kirjoitti...

Kiitos!

Mäkin oon aivan äimänä! Siis mulla kasvaa sittenkin tuo nurtsi. Aattelin jo että mulla ei menesty mikään ulkonakaan, kun sisäkukat kuolee yksi toisensa jälkeen. Ehkä liikaa hoitoa? Tai liian vähän..

Sanni kirjoitti...

Hieno tulee. Noi kiveykset on kauniita ja samalla käytännöllisiä.Talo näyttää myös hienolta, onko se kiveä? Jos haluaisin uuden talon, sen pitäsisi olla moderni kivitalo.

mary kirjoitti...

Meillä on betonielementtitalo eli tavallaan kiveä. Se on tehty jostain loimaan valkoisesta kalkkikivestä. Taloprojektimme sivut löydät tuosta oikealla olevasta "omat projektit" -linkistä "Rakennusprojekti". Jos vaikka kiinnostaa kurkistaa sisällekin, sisäkukkia ei juurikaan ole..