lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Ruohonleikkuri

Tänään tehtiin hankinta.Leikkuri hankittiin K-raudasta ja oli tarjouskoneena siellä. Haluttiin metallirunkoinen, vetävä ja keräävä. Ja tämä oli halvimmasta päästä. Hieman yli 300 euroa. Partner on merkki, mallia en tiedä. Mutta hyvin se leikkasi eikä kovin meluinen ollut.

Kuvasarja nurmikosta:

26. huhtikuuta 2006

7. toukokuuta 2006

22. toukokuuta 2006

11. kesäkuuta 2006

26. kesäkuuta 2006

1. heinäkuuta 2006

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Oi, onko teilläkin pieni valkoinen terrierikoira? Meillä on Kerttu, westie, joka adoptoitiin surullisen kuuluisasta Valkealan koirahuostaanotosta. Mulla on myös vetävä ja keräävä leikkuri ja se on ihan loistava. Saa katetta puskien juureen.

mary kirjoitti...

On meillä westie, Tintti nimeltään. Tuli miehen tätiltä sen sairastuttua. Tintti on latviasta tuotu. Ihana vesseli.

Puutarhan rouva kirjoitti...

Oi teillä on nurmikko! Meidän muutama viikko sitten juuri hellekauden alussa "istutettu" nurmikkomme kasvaa sieltä täältä, laikkuja on enemmän kuin laki sallii. Toivottavasti meilläkin joskus vihertää noin komeasti!

Sadetta täällä toivotaan kovasti, mutta näyttää että tänäkin iltana saa lähteä roikkumaan letkun varteen. Mikäs siinä, vettähän kaukolämpöverkossa riittää. :)

mary kirjoitti...

Meillä oli onni päästä kylvämään hyvissä ajoin. Naapurilla on juuri nyt kylvö eessä ja sanon että hullun hommaa, jättäisivät syksymmälle. Mutta minkäs teet kun on uusi leikkuri ja kaikki.

On tuokin vielä hieman laikukas. Näin kaukaa sitä ei näe ja takapihalla (länsipuoli) se on parempi kuin etupihalla (itä) vaikka luulis toista. Mutta etupihalle laitoin ns. paraatisiementä, kallista ja pienestä pussista ja takapihalle halpisversiota, noin 10 kilon säkkitavaraa ja näin sitä vain kävi. Halpis vei voiton.