tiistaina, elokuuta 22, 2006

M-HAASTE JASKALTA.

Jaskalta sain haasteen kirjoittaa 10 M-sanaa. Kirjoitin jo S-sanat toisessa blogissani.

M - S A N A T

Mea - tärkein kaikista. Cara mea - rakkaani. 3,5-vuotias tyttäreni. Mea on latinaa ja tarkoittaa minun. Vaikka tiedän, että Mea onkin lainaa vain.. elämäni tärkeimmät ihmiset; Mea ja mies..

Mies - ilman sitä en voisi elää. Yksin jäädessäni, pelkään kotona, en saa tehtyä mitään, jos se ei ole maisemissa..

Maisema - sen parissa työskentelen päivittäin. Kaunein maisema on Pallastunturien suuntaan, esim. Olokselta päin. Oman takapihan suomaisema on miellyttävä.

Miellyttävä - pyrin miellyttämään ihmisiä, mutta aina en siinä onnistu. Olen äkkipikainen, tulistuva, suuttuessa maailmani mustenee..

Musta - suosikkivärini vaatetuksessa ja se on aina muotia..

Muoti - seuraan, mutta en orjallisesti noudata. On mukava, kun on olemassa eri aikakausien muoti-ilmiöt. Ihailen sarjojen ja elokuvien vaatetusta, olisi hauska olla "vaatettajana". Erityisesti sinkkuelämää (Sex and the City) sekä elokuvat, joissa näytteli mm. Marilyn..

Marilyn - “When it’s hot like this, you know what I do? I keep my undies in the icebox.” Suuri ihailuni kohde teinivuosista asti. Korttien ja kuvien ja kirjojen keräys hyytynyt. Numeroitu, Marilyn-rannekello oli kallis, mutta sen arvoinen. Siinä sai mukana pienoislaatan, jossa oli Marilynin kädenjäljet. Erityisesti kiehtoo niiden kuvien kauneus, miten joku on ollut niin kuvauksellinen ja lähes kaikissa kuvissa Marilynin silmät on puoliksi kiinni. Marilyn ei vain tahtonut löytää omaa paikkaansa tässä maailmassa, hän joutui poistumaan kesken matkan..

Matka - on pitkä kotipuoleen. Sinne kestää ajaa kokonaisen työpäivän ajan. Voisi olla tietysti lähempänä. Matkalla jonnekin kuuntelen aina radiota, sieltä kuuluu musiikkia..

Musiikki - kouluaikoina olin siinä huono. Siksi valitsinkin kuviksen. Lukiossa musaa en enää opiskellu. Mutta kuunnella tykkään. Kotimainen on pitkään ollut parasta. Kuuntelen kyllä tuota renkutustakin mitä useimmiten radiosta kuulee, mutta kotona mielummin kuuntelen rauhoittavampaa musaa, kuten esim. Bo Kasperin orkestraa. Ihan makkarimusaa..

Makuuhuone - sinne johtaa tieni nyt. Se on rauhoittumispaikka, jossa luen tällä hetkellä Harry Potterin neljättä vuotta Tylypahkassa. Miten "lasten"kirjat voi ollakaan niin paljon mukavampia luettavia. Tuon paksun teoksen jälkeen vuorossa on Stingin kirja.

Tämä oli tosiaan hauska.
Haastan MissTiin kirjoittamaan T-sanat sekä Sannin kirjoittamaan S-sanat.

1 kommentti:

MissTii kirjoitti...

Heissan ja kiitos haasteesta! HAllatar tosin ehtis haastaa minut jo T-kirjaimella vähän aikasemmin, saat valita miulle uuden kirjaimen, jos haluat =) T-haaste löytyy osoitteesta http://parvekkeeni.blogspot.com/2006/08/lepaassa-jlleen.html