torstaina, marraskuuta 09, 2006

Talviunelle?

Kylmää. Hrrr...

Taitaa tämä blogi jäädä tauolle, kun tuo lumi tuli maahan.

Etelä-Suomessa kun satoi lunta, täällä paistoi aurinko ja lumi kimmelsi. Mittarissa oli -27 astetta, koko viime viikon vähintään -15 astetta. Nyt on jo siedettävämpää, -5 astetta. Lunta ei vieläkään liikaa eikä tarpeeksi. Nurmikkokin vielä näkyy siellä täällä. Taitaa olla vähiten lunta koko Suomessa täällä Rovaniemellä.

Päivittelen ehkä silloin tällöin, mutta kun ei ole edes viime kesän kukkaloistosta kuvia, kun kukkaloistoa ei ollut. Pienen pieniä taimia vaan. Ehkä joulukukkien kuvia sitten iloksenne.

Lumisia talvipäiviä kaikille! Ja olkaa kilttejä, täälläpäin Tontut liikkuvat jo..

1 kommentti:

risulintu kirjoitti...

Lunta oli täällä II:llakin alkuun mukavasti ja talven makuun on päästy. Osa lumesta tosin suli jo pois, mutta kyllä maisema pääosin on valkoinen. Tämä on outoa herkkua länsirannikolla tähän vuodenaikaan. Muistan monta jouluaattoa kun maa on ollut "musta".

Miten saisi nämä pikkupojat ymmärtämään kiltisti olemisen? ;) Ajattelin jo hankkia desibelimittarin mitatakseni arkipäivän huippuarvoja täällä kotona. Olen pojille sanonutkin, että kyllä tämä meteli kuuluu ihan sinne joulupukin korviin saakka, ei tarvita edes tiedustelutonttuja :)

Mukavaa marraskuuta ja joulunodotusta!