tiistaina, joulukuuta 26, 2006

Joulun kukkia.

Ehkä kaunein joulukukista on tämä jouluruusu.Samaa valkoista sävyä noudattaa ruokapöydän leikkokukka-asetelma valkoisista ruusuista.Tämän joulun amarylliskin on valkea, hennoilla vaaleanpunaisilla reunoillaan.
Ainoat poikkeukset tekee sininen hyasintti ja anopin tuoma jouluinen kukkakimppu punaisista neilikoista.


Ja onhan tuo joulukuusi sentään vielä vihreä..

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Todella kaunnita joulukukkia. Tuo joulurusu taitaa olla minunkin mielestäni huippu.

risulintu kirjoitti...

Kauniita, kauniita asetelmia. Valkoinen on kaunista minunkin mielestäni, vaikka nyt onkin menossa punainen-kausi sisustuksessa. Jouluruusua en ole malttanut hankkia, vain monivuotisen tekokukan ;D Mahtaisiko niitä olla jossain alessa?

quaint kirjoitti...

Kannattaa yrittää pitää jouluruusu elossa kevääseen ja istuta se sitten mehevään mullokseen, mutta niin ettei kevätaurinko käryytä lehtiä. Saattaa talvehtia, en kyllä ole jouluruusuihin perehtynyt, vielä ;)

--
http://quutamopuutarha.blogspot.com

Mary kirjoitti...

Anopilla kukki viime keväänä kaksi jouluruusua, jotka oli istuttanut puiden alle suojaan. Mulla ei vielä oikein varjostavaa kasvillisuutta puutarhassa ole ja viime joulun jouluruusun istutin maahan, mutta pahoin pelkään ettei se sieltä enää nouse, kiitos viime kesän.

Sanni kirjoitti...

Joulupöytäsi oli kyllä tosi kaunis. Minulla on valkoisena sama liinakangas jo toista joulua.

Mary kirjoitti...

Joo, olen ihastunut tuohon lumimarjaan. Valkoisena sitä löytyy parvelta vieraspetien päiväpeitteenä. Punaisen ystävä en ole joten se jäi kauppaan, mutta tämä yön sininen oli ihana.