tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Itku, voi itku!Harmittavan hitaasti kevät tulee. Kuvat kuvattuna eri suunnista, kuvaten samaa paikkaa. Vasemmanpuoleinen otettu eilen, maanantaina 19. maaliskuuta, toinen kuvattu viime kesänä.

Tänäänkin on satanut lunta. Sunnuntaina sain terassin melkein puhtaaksi lumesta ja taas se on valkoinen.

Tänään pääsi toinen itku! Pupu-perkele on syönyt mun toisenkin pylväshaavan poikki!!

Takapihalla suojattiin sentään kanaverkolla pilvikirsikka (kuvassa) ja rautatienomppupuu.

Kuvassa takana näkyviä ruusuja ei juurikaan tartte keväällä alasleikata!

5 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Jänikset on yksiä piruja :) Minulta söivät toisen omenapuun. Se oli suojattu vain sillä runkosuojalla, ei verkolla. Niin olivat vetäisseet putken ulkopuoliset osat naamaansa ja vähän kierteisen suojan saumakohdastakin saaneet runkoa nakerrettua! Haulikko pitää vissiin ostaa!

Mary kirjoitti...

Ehkä se pienoiskiväärikin saattaisi riittää!

Aamulla päästin koiran yhden pupu-pirulaisen perään. Lähti molemmat aika vilkkaasti.

Kuinkahan korkea aita pitäisi olla, ettei puput hyppää yli? Toisaalta täällä on vieläkin nuo puolimetriset hanget..

quu kirjoitti...

Haapa on pupujen lempiruokaa: kaadettiin julmetun suuri haapa syksyllä ja keväällä se oli kaluttu. Samoin kävi isolle hopeasalavalle.

Meillä on syöty _kaikki_ kymmenet erilaiset pensasangervot. Vaikka ei pupuilla nälkä pitäisi olla: isä ruokkii kauroin ja hevosille viedään laitumelle heinää, joten ruokapulaa ei ole.

Piruuttaanko ne maistaa kaikkea?

Sanni kirjoitti...

Vissiin niistä on vaan kiva maistella kaikki naamoihinsa. Pensasangervot ne tosiaan vetelee joka vuosi. Ei meilläkään ruuan pulaa ole. Eikä minusta muuten ole mihinkään metsästystouhuihin. Itku varmaan tulisi, jos pitäisi oikeesti tappaa jänis. Sitäpaitsi jos tosiaan haulikolla rusauttaisi rusakon niin siinähän menisi se omenapuu samalla ;)

quu kirjoitti...

Meillä kyllä kotopuolessa isäntäväki harrastaa metsästystä, mutta jänisajokoiran siirryttyä vihreille metsästysmaille on se metsästys jäänyt vähemmälle. Eikä pihapiirissä koskaan voisi ampuakaan, kun kummisedän arvohevoset voisi saada osumia.. tulee siis paljon halvemmaksi ostaa niitä pensaita joka vuosi lisää :D