sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Terassilla katos!Tänään saatiin valmiiksi terassin katos. Hieno siitä tuli. Kate on hieman sinertävää, pylväät valkoiset. Pylväisiin ajattelin virittää vielä verhoja hieman kesämmällä. Kukkia jo muuta rekvisiittaa lisätään myös. Katokseen saisi jonkun valaisimenkin, koska sähköjohto roikkuu seinässä. Lämmitintäkin mietittiin, mutta tuntuu turhalta kun katos on "seinätön", en halua seiniä ympärilleni.

Käytävälle suunniteltu pergola saa pontta kohta Strömsössä alkavassa puutarhaosiossa, jossa suunniteltiin pergolakäytävän rakentamista. Siitä saadaankin vähän ohjeita rakentamiseen.

Seuraavaksi tosin saattaa olla vuorossa roskakatos kukkakatolla ja hieman talon viimeistelyä.

Ensimmäiset sipulikukatkin ojentelee kaulojaan mullan päälle noin 2 cm verran. Hiphuraa!

4 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Teillä on oikein kaunis talo!

Me ei varmaan koskaan rakenneta meidän pation ylle katosta, sillä mies haluaa, että siihen paistaa aurinko non stop... me ollaan aurinkokansaa.
Sen sijaan tänään saatiin viimeinkin leikattua piha-aidat (viime tingassa ennen suurempia lehdennuppuja), hip hip hurraa! Huomasin, että jatkuva kyykistyminen ja ylösnousu EI tunnu kivalta.

Mary kirjoitti...

Mekin ollaan aurinkokansaa (tai lue minä olen). Eli ratkaistiin riiiiiittävän isolla terassilla, mikä ei vieläkään ole riittävän iso. Tahtoo grillille oman tilan :) Joten terassilla riittää tilaa sekä katokselle että "avotilalle".

Voi olispa mullakin jo piha-aidat, mutta taitavat olla vielä kaupassa..

Haka kirjoitti...

Oioi, ihanan näköinen katos ja terassi! Meilläkin on jossain vaiheessa jonkun katosratkaisuun kehittely, mutta en tiedä vielä päädytäänkö markiisiin vai valokatteeseen. Roskakatoskin pitäisi jossain vaiheessa tehdä, mutta tänä kesänä on puuvaraston teko. Kyllä niitä projekteja omakotiasujalla riittää. ;)

Mukavaa kesän odotusta sinne Rovaniemen suunnalle!

Mary kirjoitti...

Tuo sinertävä kate oli yli puolet halvempaa kuin "kirkas". Markiisit on varmaan sitten jo omaa luokkaansa, eikä ne tyyliltään sovi ihan joka taloon.

Kesää odotellaan tosiaan, taas huomiselle sadetta.. ja alle 10 astetta.