perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Mitä kummaa on tapahtumassa?

Takakulmauksen laatoitus on hyvällä alulla, laatat tosin loppuivat kesken.. Nyt alueelle saatiin sopimaan mattoteline, ensi kesänä jatketaan laatoitusta terassille. Alla olevassa kuvassa laatoituksen oikealla puolen olevaa nurmikenttää jatketaan syksyllä ulottumaan lähemmäs laatoitusta. Laatoitusta jatketaan vielä parin rivin verran nurmikolle päin.

Laatoituksen reuna antaa lisätilaa pensasistutuksille. Väliin jääneeseen alueeseen ajattelin laittaa multaa sekä villisti leviävää kesäpikkusydäntä ja kuunliljoja, kun tämä pohjoiseen päin osuva nurkka on vähemmän auringossa. Tonttimme raja kulkee pensasrivistön takana eli "metsikkö" on jo kaupungin puolella. Tontti menee tuossa viistosti, mikä näkyy "irtokivien" viistossa suunnassakin.

Saapa nähdä miten saamme korjattua kivijalkaan tulleet "vauriot". Taitavat olla ns. ilmakuplia.. Erittäin ikävän näköistä jälkeä..


Uusi projekti on käynnistynyt!!! Piakkoin selviää mitä on tapahtumassa etuovellemme..

5 kommenttia:

quu kirjoitti...

Mitäs kaikkia suunnitelmia vielä on pihanne varalle? Nuo laatoitusalueet on niin komeita että.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä hyvältä näyttää. Muutaman vuoden kuluttua ihailtavaa varmaan riittää vaikka kuinka paljon.
Ei Roomaakaan rakennettu päivässä ;)

Eija kirjoitti...

.. höh, mikään anonyymi ole..

Mary kirjoitti...

QUU: Tätä se teettää, suunnitelmia ja suunnitelmia, kun nollasta eli multakasasta lähtee.. Etupihan tienvarsi vähän mietityttää, on niin alaston olo..

Eija: Juu, parin vuoden päästä. Huomasin vaan ettei mulla ole juurikaan "kukkaloistoa" vaan melkein pelkästään pensaita, havuja ja kuunliljoja. Niitä siis lisäämään..

Anonyymi kirjoitti...

Korjaa se sokkeli Parmu laastilla