maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

Pikkuprojekteja vauvanhoidon lomassa.

Alkukesästä ostettiin noin 12 neliötä pihakiveä, joiden asentamisen aloitin tänään.

Työskentelytahti ei päätä huimaa, koska vauvanhoito vaatii oman aikansa. Päiväunien aikaan saa kyllä paljon aikaan, jos 4v. tytär suostuu leikkimään omassa olossaan. Nyt tosin leikki äidin seurana sirkustemppuilijaa kivikasan ja mattotelineen päällä.


Kuva viime elokuulta 2006. Huomaa jätelautakasa pensaiden takana..

Kivet jotka ostettiin on peruslaattaa (30x30cm), ja laatta on pinnasta ikäänkuin "halkaistu" kahtia eli niissä on keskellä pieni ura. Ne on hieman suurempia kuin aiemmat laatat ja samalla ohuempia. A-betonilta tilaamamme kivikuorma tuntuu olevan paljon "laadukkaampaa" tavaraa. Mutta nämä laatat ajavat asiansa tässä paikassa.

Tässä kuva tältä päivältä. Jätelautakasa on hävinnyt myös!!!

Kiveys laitetaan näillä näkymin mattotelineen alle ja tulevina vuosina luultavasti kiveystä jatketaan terassille asti..


4 kommenttia:

jori kirjoitti...

Kivetykset näyttävät hyviltä: Tuollaista peruslaattaa, jossa on tuo keski viiva, en olekaan nähnyt meillä päin kaupoissa. Ihmeitä olette pienokaisenne kanssa ehtineet. Kovin punaista on kiviaines teillä päin - ihan kuin tuolla Westersin puutarhoissa nuo käytävät.

Mary kirjoitti...

Joo, appiukkokin hyväksyi laatoituksen, että hyvältä näyttää.. Piru kun kiviä ei enempää tähän hätään.

Hiekka tosiaan on tosi punavoittoista, noissa kuvissa se tosin on märkää, joten näyttää punaisemmalta kuin normaalisti.

jori kirjoitti...

Mieheni on maanrakennusalalla ja nähdessään nuo punaiset kivet ja punaisen soran liimautui tietsikan ruutuun ja huokaili - niillä on graniittia, parasta Suomen kivilaatua. Sellaista ei kuulemma ole juurikaan meilläpäin. Harmi niin komeaa tuo punainen sora ja kivet ovat

Mary kirjoitti...

Tuota soraa sanotaankin Lapin parhaaksi täälläpäin :) ja on tuotu tästä meidän läheiseltä sorakuopalta, vähän matkan päästä. Hieno tietää että on talo hyvän "tavaran" päälle tehty.. ei enää harmita kun siitä niin paljon maksettiin :)