sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Muutoskohtia..

Tänään ja eilen ahkeroin taas puutarhassa vauvan nukkuessa, onneksi tuo nukkuu kivat 3 tuntia putkeen niin saa jotain aikaankin..

Varaston takanurkalle uuden kiveyksen reunaan kuskasin multaa perennoille. Seuraavassa kuvasarja ennen-jälkeen alueesta.

Ennen: Kiveyksen laiton jälkeen istutetut pensaat tuntuivat olevan turhan kaukana..Jälkeen: Multaa on tuotu luonnonkivien viereen ja paikalle on jo istutettu kesäpikkusydäntä ja kirjovuohenputkea.

Ennen: Nurmikko on kovin kaukana kiveyksen reunasta..

Jälkeen: Nurmikkoa jatketaan kiveyksen reunaan asti, johon on tuotu multaa. Kiveystä ostetaan lisää ensi kesänä.

************************************************

Yhdestä pihan ongelmakohdista, peräkärryn säilytyspaikasta siirsin kiviä talon eteläseinustalle sokkelin viereen, jossa vielä ei ollut kuin hiekkaa. Tiedä sitten kumpi vaihtoehto olisi ollut parempi, mutta kivet ovat nyt siinä ja pysyvät..

Ennen kiviä sokkelin vierusta on puhdas:
Piti laittaa tuo ylläoleva hauska kuva, missä ei ole juuri mitään vielä paitsi nurmikko ja kivipuroa sekä pikkuiset kääpiövuorimännyt.
Tältä sitten seinän vierusta näyttää, kun siihen on tuotu kiviä.

4 kommenttia:

quu kirjoitti...

Istutithan vuohenputket isoihin muoviruukkuihin? .. muuten ne kyllä "syövät" pikkusydämen jo ensi kesänä, nimim. kokemusta on.

Upeilta nuo teitin projektit näyttää :)

Mary kirjoitti...

Pitää varmaan kaivaa esiin ne ja tehdä niin. Huomasinkin kuinka agressiiviset juuret olivat jo istuttaessa. Kauniit lehdet tosin.

risulintu kirjoitti...

Blogissani on sinulle pieni haaste.

Anonyymi kirjoitti...

aircondition rovaniemella, lammitysta varten?