torstaina, syyskuuta 13, 2007

Puutarhurin tämänhetkinen vaatetus.

Risulintu haastoi minut kertomaan mitä päälläni on.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Jaa.
Päälläni on mustat alkkarit, valkoiset imetysrintaliivit (sisältäen jo kovettuneet rintasuojat, pitäisi vaihtaa..). Jaloissa on sinisävyiset ihanat tossukat, jotka tietääkseni mammani on kutonut sekä vaaleanpunaiset ruudulliset ihanat olohousut, jotka oikeasti on yöhousut ja revenneet toisesta polvesta, mutta en luovu näistä ennen kuin uudet vastaavat saan :) Paitana on musta lyhythihainen imetyspaita.Tää on siis mun päivittäinen asustus. Sylissäni on vuoroin pinkkiin pukeutunut tytöntyllerö tai sinisävyinen poikavauva.

4 kommenttia:

sanni kirjoitti...

No moi!
Sinähän olet saanut aikaiseksi vaikka mitä. Näyttää tosi hienolta tuo teidän piha. Munkin pitäis kaikkiin haasteisiin vastailla, myös tuohon vaatejuttuun. Yllättävän samantyyppisiä kotiasuja tuntuu olevan kaikilla :)

Mary kirjoitti...

Hei Sanni. Kuvissa saa hämättyä, kun jättää kuvista pois ikävät kohdat.. ;) Pihassa on vielä PALJON hommaa.
Kotiasut tosiaan ovat olleet samankaltaisia..

risulintu kirjoitti...

Oloasut kunniaan! Vaikkeivat ne aina niin silmäniloja muille olisikaan.

Kaunista ruskaa teilläpäin. Täällä taitaa koivuistakin lehdet tippua suoraan ilman välivaiheita. Vaahteran ruskaa pilaa hieman hiljattain ilmaantuneet ruosteläiskät. Angervojen ja haapojen varaa taitaa täällä jäädä.

Mary kirjoitti...

Risulintu: Joo, telkkarissakin sanoivat, että olis kaunis ruska tulossa pitkiin aikoihin. Ja tosi nätiltä näyttää jo kun autolla ajaa nuo lehtipuut havupuiden rinnalla.

Ps. samanlainen asu päällä taas...