tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Talven tullen..

Joulu on tulossa ja pihallekin on viritetty muutama valo. Kahteen pajukartioon kiersin moniväri (kelta-puna-sini-vihreä)valot ja ne on tosi söpöt. Oven viereen pääsee monivuotinen koristekranssi. Kranssi on muovia, johon on kiedottu rusettinauha ja laitettu tonttu tarkistamaan että on lapset (ja aikuiset) kilttejä.

Pihan lumet kolataan kaikki yhteen paikkaan. Niin niistä saadaan aikaan mäki, josta on jo laskettu useasti..

Sininen hetki valtaa puutarhan siinä klo 14-15, sitten alkaa hämäryys voittaa ja tulee illan pimeys. Mutta hienolta näyttää kun lumi hohtaa sinistä väriä. Lunta on tosiaan noin 5 senttiä. Sitä oli enemmänkin mutta viime viikonlopun lauhat kelit saivat sen roimasti sulamaan.

Lumen saapuessa näkee heti puutarhassa ruokailevat.. Näitä ruusupuskia on pupu käynyt järsimässä. Tärkeimmäthän syksyllä kiedoin verkkoon. Ensi vuonna täytyy varmaan nämäkin varjella.

Etupihalta otettuna. Makuuhuoneiden ikkunoissa, mitkä ovat etupihalle päin, on kyntteliköt. Kuistin ikkunassa on pikkuinen tähti.

Kohta päivitystä sisätilan joulutunnelmasta..

7 kommenttia:

ujosiili kirjoitti...

Ihania sinisiä kuvia! Vähän käy kateeksi lumi, toivottavasti saataisiin pian taas meillekin :).

ujosiili kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Inkivääri kirjoitti...

Minäkin tykkään noista monivärivalosarjoista, punaisen ja kirkkaan lisäksi:) Mutta nyt on muuntajat tallessa - ei löydy...

Eikö olekin kumma, että puput pystyvät syömään ruusuja?!?

Inkivääri kirjoitti...

Niin ja mitä ihmettä - teillä on noin paljon lunta!!! Voi kun sataisi tännekin...

susannahipsukka kirjoitti...

TOSI IHANA TALO! JA LUMI TEKEE MAISEMASTA NIIN KAUNIIN!!

Mary kirjoitti...

Toivotaan koko Suomeen ees valkoinen Joulu!

Kiitos kommenteista.

risulintu kirjoitti...

Täällä on pilvisellä kelillä ihan hämärää jo puoli kahdelta. Olisipa lunta, mutta toisaalta on ihanan vihreä nurmikko :)

Kaunis joulukylä sinulla. Meillä on vielä koristelu ihan kesken, kun on koko talo ihan mullinmallin. Olen tehnyt risutöitä keittiössä pressun päällä ja pojat on pitäneet huolta muista huoneista. Täytyisi ensin tehdä suursiivo, että voisi koristella. JA sitä ennen täytyisi vielä löytää jouluverhot sun muut ;)