lauantaina, joulukuuta 15, 2007

Uusin jouluhankinta.

Tämä "valopuu" on tämän jouluinen ja uusin hankinta. Olen sitä ihastellut jo muutamana jouluna samaisella anopillani, jolta tuon kuitukylän sain ja nyt päätin sen itsellekin hankkia.

Valot on kuin pieniä hehkulamppuja koukeroiden "risuisten" oksien päässä. Jotenkin tämä on niin mielenkiintoinen, kun siinä tavallaan yhdistyy rumuus ja kauneus. Rumuus koukeroine oksineen jää herkkien valonlähteiden varjoon.


Valopuun kaverina on taas yksi tytön lemppareista tai "lemppana", kuten hän sanoo ("tää on mun lemppa"). Tämä on soittopeli eli pohjasta vieteriä väännetään ja pikkuiset nallet "luistelevat" jään pinnalla.


Vauhtia on melkoisesti!Pöydän virkana toimittavalle arkulle on kerätty myös jouluisia kirjoja, joita voi iltasella tutkailla. Ainakin Tonttukirjaa on usein vilkuiltu, että tunnistettaisiin ne tontut jotka ulkona vilistää. Mutta eihän niitä voi nähdä, kun ovat vain 15cm pitkiä..

2 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Hieno on tuo valopuu ja tuollaista soittorasiaa tässä hiplailinkin, mutten tullut hankkineeksi. Kirjatkin ovat kuin koristeita...

Mary kirjoitti...

Ehkä sitten Joulun välipäivinä on aikaa syventyä noihin kirjoihinkin..