tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Näkymiä keittiöstä.

Eilen oli mittarissa -14 astetta. Tänään mittari näyttää +1 astetta.

Todella nopeaan vaihtuu keli täällä. Onneksi tuo lumi ei tuosta vielä sula pois, vaan viikonlopulle sitä luvataan vielä vaan lisää. Täällä saattaakin tulla parissa viikonlopussa se normaalitalven lumisyvyys, noin 50cm. On siinä lumitöitä..

Näin talvella on ollut kiva nähdä että moni puutarhabloggariksikin tunnustautuva päivittää sivujaan. Siirtyen sisälle. Ja mielenkiintoista on ollut nähdä esim. monen esittelevän kotiaan pienin kuvin ja kun kauan aikaa on lukenut/seurannut kirjoittajan kirjoituksia tulee mieleen jonkinlainen kuva kirjoittajasta ja sitten aivan hätkähtää näitä pikkukuvia..

Ajattelimpa minäkin esitellä..


Ylläolevassa kuvassa on esiteltynä huone, jossa ollaan eniten meidän talossa eli keittiö.

Tykkään modernista ja suoralinjaisesta, mutta silti kaikesta kullankimalluksesta ja kuokeroisesta, joka näkyy muualla talossa. Astioita rakastan ja petyin aikanaan todella kun kuulin että keräämäni astiasarjat, Teema-sarjan harmaan ja mustan tuotanto lopetettiin.

Uusin hankinta näkyy kuvassa keskellä oikealla. Ruttuun rypistetyt muovimukit posliinista.. ihanat!

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Ihanaa turkoosia ja kylmää valoa. Kenenkäs tuotantoa nuo hupaisat ruttumukit ovatkaan?

Mary kirjoitti...

Kiitos. Löytyy tosin sitä lämmintä valoakin, uunista ;)

Ruttumukit on Hollannista asti, suunnittelija mulle tuntematon.

sanni kirjoitti...

Teillä on kyllä tosi kaunista! Ihana turkoosi! Juuri tänään näin Hackman-Iittala-myymälässä mustaa teemaa ainakin mukeina ja kulhoina. Hypistelin niitä käsissäni ja mallailin yhteen ihanan-ihanan paratiisiastiaston kanssa.

Mary kirjoitti...

Sanni: Kiitos. Meillä onkin melko erilainen koti keskenämme, ehkä siksi molempien mielestä toisillamme on kaunista, juuri sen erilaisuuden vuoksi!?!

Ehdin minä hankkimaan nuo kahvikupit, sokerikon ja kermakon sekä kaksi erikokoista tarjoilualustaa, joita jäin kaipaamaan lisää.. Ne loppui kesken.

Kaija kirjoitti...

Ihana väritys. Sopii hienosti kuulaaseen talveen. Harmaata teemaa olen minäkin vähän haalinut, pari mukia ehdin hankkia.