maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Hankikelejä odotellessa.


Meillä vain sataa lisää lunta. Kyllä se taitaa joka vuosi täyttyä se normaali lumimäärä, vaikka kuinka alkutalvesta tuntuisi siltä ettei tänä talvena lunta sada paljoa. Nytkin puutarhassa taitaa olla noin 50-60 senttiä lunta..
Kuvien ottohetkellä ulkona on -23 astetta pakkasta! Ei tee mieli ulos puutarhaan..
Ja tässä vaiheessa pitäisi miettiä kylvöksiä ja ensi kesää?

Olen tilannut mm. kissankelloa, lapinvuokkoa, tunturiunikkoa, kangasajuruohoa ja keto-orvokkia joita aion kylvää suoraan roskakatokseni katolle.
Koska en jaksa katsella ruskeita multakasoja ja hentoja huojuvia taimia sisällä kovin pitkään. Tästä syystäkin se kasvihuone olisi hyvä idea..

Koska ulkona on niin kylmä, täytyy sisällä lämmitellä ihanan kuulaan valon lähellä nauttien Harry Potterin seikkailuista.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihanaa! Aloin jo huolestumaan ettei lapissakaan ole lunta! Nauttikaahan lumesta kun teillä sitä on! Täällä on lunta jopa kahden sentin verran....
Ai sinulla on tuo lamppu! Block vai mikä sen nimi nyt olikaan. Sepä onkin hienon näköinen!

jori kirjoitti...

Koskisen valaisin on ihana. Ja luntakin on kiva ihailla täältä lumettomien viheriöivien niittyjen valtakunnasta käsin. Meillä koko talven kovimmat pakkaslukemat ovat olleet -7C, eikä lunta ole ollut kuin yhden kerran niin, että maa olisi peittynyt. Vaikka tähän lumettomuuteen on vuosien saatossa niin tottunut, että kivempi sitä on vaan ihailla toisten lumia=)

Mary kirjoitti...

Minä en varmaan lumettomuuteen enää tottuisi, kun 13 vuotta täällä on kohta vietetty. Kunnon vuodenajat ne olla pitää.

Alimmassa kuvassa minun kaksi karkkiani: Harri Koskisen Block ja Marcel Wandersin Stone.

Inkivääri kirjoitti...

Siellä on ihan oikea talvi! Se olisi kyllä mukavampaa kuin tämä ei mikään sää...Puutarhakin siellä nukkuu lämpimän lumiturkin alla, kun täällä se värjöttelee paljaana pakkasessa.