lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Talvisia jälkiä.Näin kauniilta näytti yksi ilta katulampun valossa ulkona. Kuva kuvattu ikkunan läpi ja toivottavasti erotatte hangen kimaltavat timantit..Jälkiä on hauska tutkia. Tosin noista suuremmista jäljistä en tykkää yhtään!

Yksi päivä nukutin poikaa vaunuissa autokatoksessa ja meidän puuvarastoon livahti kärppä. Hypnoottisesti sitä tuijotin, kun ekan kerran näin sellaisen vapaana. Se oli kaunis, puhtaan valkoinen, lukuun ottamatta mustaa hännänpäätä. Vaikka tuholainen onkin. On käynyt varmaan syömässä meidän puuvarastossa asuvan hiiriperheen, kun oli kiikuttanut naapurin portaille kaksi kuollutta hiirtä ja istuskellut pitkään ikkunalaudalla.

Nuo suuremmat jäljet johti sitten minun syksyllä verkkoon kietomiini angervoihin. Ja voih. Ne raukat ovat lumen painosta ja jänisrenttujen johdosta aivan maata myöten :(. Tuleekohan noista enää keväällä yhtään pensaan näköistä? Ja kas kummaa, ei sitten millään kelpaa syötäväksi tuo vihoviimeinen pihlaja-angervo, jota yritän väkisten tuputtaa syötäväksi!!!

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kiitos blogivierailustasi. Teillä onkin valkoisenaan lunta ja täällä taas vihertää ruoho ja vesi virtaa vapaana.

Seikkailin myös aikaisemmissa blogeissasi, kaunis koti sinulla. Tuttuja värejä ja esineitä.
Onko Eero Aarnion Puppyt Rovaniemellä Vepsäläisellä myynnissä ?

Mary kirjoitti...

Kiitos vastavuoroilusta!
Puppy on tilattu ulkomailta halvemmalla.