torstaina, toukokuuta 01, 2008

1.5 klo 17

Mukavan lämmin ja aurinkoinen päivä tänään. Grillattiin ekan kerran ja grilli osoittautui loisto-ostokseksi. Ostin sen alkuvuodesta paikallisen Mustan pörssin loppuunmyynnistä puoleen hintaan ja hyvä oli ostos.

Terassiakin jo vähän "sisustettiin". Raahattiin varastosta aurinkotuolit, vanha kukkapöytä, johon muutama purkki sitten yrttejä tulee oleilemaan. Mattokin laitettiin (tosin aiemmin keittiössä ollut, mikä vaatii pesua) ja pöytään kaitaliina.


Yläkuvissa taas eiliset tilanteen ja tämän päiväiset sitten alakuvissa.

Leikkasin (siistin pupujen syönnin jäljiltä) pensaita ja miehelle totesin että jos ei oltaisi yhtään suojattu verkoilla, pensaat olis taas syöty maata myöten :( Onneksi siis suojattiin, vielä jätin paikoilleen, ainoastaan pilvikirsikasta poistin. Poimin myös muutaman sata kappaletta pupun papanaa, loput miljoona papanaa haravoidaan sitten nurmikosta ja oli siinä pensasaidan juurella myös poron papanaakin. Ainoastaan syreeni, rinneherukka, mustaherukka ja pihlaja-angervo ovat säästyneet syönniltä.

Yläkuvassa taas etupihan tilannetta eilisestä tälle päivää.
Ja alakuvissa meidän tontin takarajalta otettu kuva talolle päin (tulevan kasvimaan ylitse) sekä samasta paikasta suolle päin, missä purot solisee voimakkaasti. Videoleikkeessä myös kuvaa suon puroista.

Seuraavassa videoleikkeessä (mikä on kuvattu osittain vasten aurinkoa) solisee melkoinen puro aivan meidän tontin vieressä. Jännä, kun toisella puolen on noin vetistä ja meillä taas ihan normitilanne. Mutta ihana kuunnella solinaa, mikä kuuluu meidän takaterassille asti.

video

Ei kommentteja: